Boukje Canaan biedt Black Friday deals aan

1 Hulp bij het maken/verbeteren van je Gezondste Klantvriendelijke website met overtuigende manieren om ervoor te zorgen dat bezoekers klant worden.

2 Hulp bij het innoveren van je portfolio, om je creatiefste foto’s te kunnen maken, omdat je anders blijft doen wat je jezelf hebt aangeleerd.

3 Hulp bij het zekerder worden in het bewegen tijdens een ceremonie als afscheidsfotograaf

Dat zijn de 3 opties die ik aanbied tijdens de Black Friday deals in 2023 met wel 85% Korting.

Wanneer je meer geld wilt verdienen met je website en je werk beter wenst neerzetten. Zorg dat je duidelijk hebt voor wie je fotografeert, welke klanten je wenst aantrekken en weet welke foto’s nou werkelijk raken. Bouw een bak aan zelfvertrouwen op door te weten wat werkt, hoe je mag bewegen en welke foto’s er toe doen.

Word beter met de beste tips die een wereld van verschil maken

Je hebt al veel tijd en geld geïnvesteerd in je fotografie, je spullen en mogelijk ook je website, maar niet voldoende mensen worden ook klant.

 • Leer hoe je de beste een gebruiksvriendelijke site maakt
 • Hoor wat je moet doen om jezelf te onderscheiden van de rest, zelfs wanneer anderen hetzelfde doen/verkopen
 • Onderzoek hoe je met emotie mensen raakt i.p.v enkel informeert, waardoor ze meer van je willen
 • Maak de beste reportages, omdat je weet wat mensen raakt en wat jouw competenties zijn
 • Overkom de onzekerheid die je belemmert om te doen wat je het liefste doet: afscheidsreportages maken
 • Weg met onzekerheid wanneer je duidelijk hebt waar je op kunt letten en hoe je mensen aanspreekt

  Schakel mij in als expert op het gebied van de afscheidsfotografie voor een zachte prijs, omdat Black Friday je nu die kans geeft.

  Al deze geheimen heb ik geleerd van internet marketeers en topondernemers die miljoenen omzet draaien. Ik investeer telkens weer om verder te komen en te leren. Naast dat ik weet hoe ik anderen kan inspireren en trainen, kreeg ik steeds vaker te horen: “Wauw Boukje, dank voor je coaching”.

  Ik schrok me kapot: ik een coach? Maar toen steeds meer verschillende mensen dit tegen me zeiden, ben ik het om gaan zetten en gaan doen. Met Succes. Neem hieronder een kijkje naar al de mentorsessies die ik aanbied.

  Boukje is recht voor zijn raap en ondersteunt je direct in je persoonlijke groei, zodat je op andere vlakken succes kunt boeken. Iedere bedrijfssituatie waar ik struggle zet ze met verve eenvoudig uiteen, zodat ik met hernieuwde inzichten kan doorpakken en zaken helder uiteenrol. Ze hielp me bij een switch van baan en het opstellen van mijn competenties tot een topfunctie waar ik me helemaal thuis voel

  Bertine van de Jacht

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Naast de opleiding ‘Bekwaam Afscheidsfotograaf’ vinden steeds meer mensen de weg naar mij om hen te helpen.

  Ook in Belgie zijn er afscheidsfotografen die mijn kennis en expertise al te graag ontvangen.

   

  Ik heb Boukje leren kennen in onze maandelijkse mastermind groep, waarbij ondernemers hun vraagstukken bespreken en hun businessplannen kritisch worden doorgesproken, waarbij hulp vragen in de groep worden gesteld.

  Boukje stelt zeer kritische en doortastende vragen om daarmee een ondernemer op weg te helpen zijn of haar ondernemerschap te verbeteren.
  Dat is soms confronterend, maar wel zeer leerzaam.

  Daarnaast beschikt Boukje over een behoorlijke portie humor.
  Dat maakt Boukje voor mij iemand waarmee het zeer prettig samen te werken is, waarbij je je vertrouwd voelt om de echte ondernemerspijnpunten bespreekbaar te maken.

  Ger Segers

  Mijn kennis wil ik delen en vermenigvuldigen.

  Kies uit drie verschillende

  BLACK FRIDAY DEAL

  mentor – sessie’s

  LET OP: De prijzen met 85% korting die ik hanteer zijn slechts kort geldig: enkel in de week rond Black Friday nov. 2023

  Ontvang feedback t.w.v. € 297,- op je website door Boukje Canaan, nu voor € 47,- (excl. Btw)

  Boukje is kritisch en bekijkt met een oordeel – want je wilt geen bullshit of ‘oh wat heb je dat goed gedaan’.

  Je wilt eerlijke kennis over wat er werkt en wat je kunt verbeteren.

  Ook op tekstueel vlak kan ik je verkooptrucs geven die werken.

  Zomaar een paar dingen die je ontdekt wanneer je met Boukje werkt

  • Je websitebouwer heeft veel kennis van computer-taal, maar heeft geen verkopers skills. De meeste mensen hebben er zelfs een hekel aan. Geef deze persoon aan wat jij wilt doorvoeren zodat je omzet kan veranderen.
  • Laten we je website eenvoudig worden om te gebruiken voor je klant, zodat je bezoeker de juiste dingen doet.
  • Boukje haar achtergrond is film en o.a. Hollywood heeft haar veel geleerd waardoor ze technieken kent die onweerstaanbaar zijn. Weinigen passen dit toe in een bedrijf, maar pas op het werkt verslavend voor klanten. Netflix, ken je…?
  • Dat het een goed teken is wanneer je klanten twijfels hebben, en hoe je ze over de drempel heen krijgt door wat je schrijft. Begrip komt als het kwartje valt en dat voelt als een opluchting! (kassa)
  • Ontdek hoe je klanten kunt emotioneren, waardoor ze moeten reageren want het onderbewuste houdt dit niet tegen. Waarschuwing: je kunt er zelf ook vol van raken.

  Je hebt geen technische kennis nodig. Daar heb ik zelf ook geen kaas van gegeten… Je hoeft niet te kunnen programmeren of zo.

  Ja Boukje, ik weet genoeg, het lijkt me tof om met je te werken, ik vind je aanbod werkelijk waanzinnig en druk op de knop hierboven. 

  Ontvang feedback t.w.v. € 397,- op een door jou gemaakte fotoreportage door Boukje Canaan, nu voor € 67,- (excl. Btw)

  Boukje is kritisch en bekijkt met een oordeel – want je wilt geen bullshit verhaal of ‘oh wat heb je mooie foto’s genomen’.

  Je wilt eerlijke feedback over wat je maakt en wat je kunt verbeteren. Krijg je fotografie op een hoger creatief niveau door een set extra ogen.

  De manier waarop jij fotografeert vertelt meer over jezelf. Dat is boeiend om terug te krijgen, zodat je weet welke waarde jij geeft aan je klant.

   

   

  Zomaar een paar dingen die je ontdekt wanneer je dit aanbod kiest

  • De families waarvoor je werkt zijn allang blij met haast iedere foto die je maakt van moeilijke momenten, maar hoe fijn is het als je hen vooraf kan laten weten welke kwaliteiten jij bezit, zodat ze begrijpen wat ze van jou kunnen verwachten. 
  • Laten we je fotoreportages voortaan uitblinken met een aantal van jouw ‘signature’ foto’s, wanneer jij ook weet wat die zijn.
  • Door mijn achtergrond als filmmaker weet wat er nodig is om een compleet beeldverhaal te maken. Mogelijk kan ik je vertellen wat je nog kunt toevoegen of verbeteren, zodat jij de WAUW factor weet aan te zetten voor je klant in wat je levert. 
  • Emotioneer je klant op een positieve manier met de mooiste fotoseries van jouw hand. Zorg voor reviews nadien die zorgen voor meer omzet. 

  Ja Boukje, ik weet genoeg, het lijkt me tof om met je te werken, ik vind je aanbod werkelijk waanzinnig en druk op de knop hierboven. 

  Kijk mee hoe ik een uitvaartreportage vastleg t.w.v. €229,-  Deze Black Friday is deze actie voor jou voor € 27,- (excl. Btw)      

  Via de live stream opname van een ceremonie in het crematorium kijk je mee naar hoe ik van links naar rechts en van achteren naar voren kom. Hoe ik zelfs pal achter de kist kan staan, vóór de mensen en soms op nog geen halve meter afstand kan zijn, zonder op te vallen. 

   Bekijk bovendien welke foto’s ik op die plekken maakte, want ik deel ook het uiteindelijke resultaat met je. 

   Krijg een bak aan zelfvertrouwen door af te kijken hoe ‘de meester’ aan het werk is.