Online-hulp-sessies

Hulp bij het maken van je Gezondste Klantvriendelijke website met overtuigende manieren om ervoor te zorgen dat bezoekers klant worden.

Voor ondernemers die meer geld willen verdienen met hun website en minder tijd kwijt willen zijn met hun marketing. Voor ondernemers die diensten en/of producten verkopen.

Ontdek hoe je website/bedrijf meer verkoop kan opleveren wanneer je de beste technieken leert inzetten.

Wat maakt dat grote bedrijven wel flinke omzetten draaien en jij (nog) niet?

Je hebt al veel tijd en geld geïnvesteerd in je website, maar niet voldoende bezoekers worden ook klant.

Het is mogelijk dat je niet de juiste kennis had van de juiste verkooptechnieken die kunnen worden ingezet. De juiste woorden weet je niet te vinden of je hebt enkel gelet op hoe mooi het ontwerp zou zijn en hebt dit niet getest bij je potentiële doelgroep of dat is wat hen aantrekt.

 • Leer hoe je de beste een gebruiksvriendelijke site maakt
 • Hoor wat je moet doen om jezelf te onderscheiden van de rest, zelfs van als anderen hetzelfde doen/verkopen
 • Merk dat je overtuigende zinnen kunt inzetten, die het onderbewuste van de bezoeker aanwakkeren. We nemen nml. aankoopbeslissingen via ons onderbewuste (95%)
 • Leer hoe je jouw meest aantrekkelijke aanbod maakt waardoor bezoekers hun email adres achter laten
 • Onderzoek hoe je met emotie mensen raakt i.p.v enkel informeert, waardoor ze meer van je willen

Een websitebouwer is geen verkoper. Ook een graficus/ontwerper of schrijver leert niet hoe men bezoekers emotioneert, zodat ze direct boeken of hun pinpas trekken.

Helaas investeren veel ondernemers wel in dit soort experts. Het kost handen vol geld.

Ga meer omzet draaien wanneer je onweerstaanbaar wordt door de juiste technieken in te zetten. In je bedrijf en op je website.

Al deze geheimen heb ik geleerd van internet marketeers en topondernemers die miljoenen omzet draaien. Ik investeer telkens weer om verder te komen en te leren. Naast dat ik weet hoe ik anderen kan inspireren en trainen, kreeg ik steeds vaker te horen: “Wauw Boukje, dank voor je coaching”.

Ik schrok me kapot: ik een coach? Maar toen steeds meer verschillende mensen dit tegen me zeiden, moest ik het wel gaan geloven.

Er is een offline en online training voor fotografen, ben ik auteur en in mastermind groepen ben ik degene met de juiste ideeën voor mede ondernemers. Dat we allen meerdere talenten bezitten is me duidelijk.


Als startende ondernemer dacht ik mijn doelen en doelgroep te weten. Door de coaching van Boukje kwam ik dichter bij mijn persoonlijke behoeftes en wensen. Het resulteerde in diepere inzichten met een krachtige bepaling van mijn ware specialisme en specifieke doelgroep, waarbij ik nu kan uitblinken en onderscheid ik me van mijn collega-fotografen. Ook verhoogde ik mijn communicatievaardigheden en marketingtechnieken die ik voortaan weet in te zetten.

Diana van Vugt


Vanaf vorig jaar ben ik naast de opleiding mensen persoonlijk gaan coachen in afwisselende trajecten. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

In september 2019 startte ik mijn eerste online programma speciaal voor fotografen. Nu tijdens de corona-crisis heb ik bedacht om andere ondernemers mijn talent ook aan te bieden.


Boukje is recht voor zijn raap en ondersteunt je direct in je persoonlijke groei, zodat je op andere vlakken succes kunt boeken. Iedere bedrijfssituatie waar ik struggle zet ze met verve eenvoudig uiteen, zodat ik met hernieuwde inzichten kan doorpakken en zaken helder uiteenrol. Ze hielp me bij een switch van baan en het opstellen van mijn competenties tot een topfunctie waar ik me helemaal thuis voel.

Bertine van de Jacht


Ik heb Boukje leren kennen in onze maandelijkse mastermind groep, waarbij ondernemers hun vraagstukken bespreken en hun businessplannen kritisch worden doorgesproken, waarbij hulp vragen in de groep worden gesteld.

Boukje stelt zeer kritische en doortastende vragen om daarmee een ondernemer op weg te helpen zijn of haar ondernemerschap te verbeteren.
Dat is soms confronterend zijn, maar wel zeer leerzaam.

Daarnaast beschikt Boukje over een behoorlijke portie humor.
Dat maakt Boukje voor mij iemand waarmee het zeer prettig samen te werken is, waarbij je je vertrouwd voelt om de echte ondernemerspijnpunten bespreekbaar te maken.

Ger Segers


Mijn kennis wil ik delen en vermenigvuldigen.

Kies uit drie verschillende coach- sessie’s

LET OP: De prijzen die ik hanteer zijn slechts kort geldig: 10-12 april 2020

Ontvang feedback t.w.v. € 197,- op je website door Boukje Canaan, nu voor € 47,-

Boukje is kritisch en bekijkt met een oordeel – want je wilt geen bullshit of ‘oh wat heb je dat goed gedaan’.

Je wilt eerlijke kennis over wat er werkt en wat je kunt verbeteren.

Ook op tekstueel vlak kan ik je die verkooptrucs geven die werken.

Ja bekijk dit aanbod >


Boukje Canaan geeft je 4x coaching van ruim 1 uur t.w.v. € 797,- op jouw gekozen stuk in je onderneming, nu €247

Je bepaald zelf in welk tempo je de coachcalls inzet over een periode van 3 maanden (april, mei, juni 2020)

Zorg voor conversie, zorg dat je klanten je vinden en met je samen willen werken.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je omzet verhoging.

Ja, 4x coaching, dit wil ik >


Ga persoonlijk met Boukje Canaan hands-on aan de slag (t.w.v. € 1997,-) om te implementeren wat jij nodig hebt op jouw website en in jouw onderneming, nu € 497

Vooraf de implementatie zit een coaching sessie van 1 uur.

Door samen te werken aan jouw website zie je direct de verbeteringen en ga je het testen. De volgende keer dat we samen zitten kunnen we dingen inzetten die je al ziet gebeuren.

Hierbij zit ook een BONUS: nieuwe profielfoto van jou.

Ja implementeren wil ik >


Zomaar een paar dingen die je ontdekt wanneer je met Boukje werkt

 • Je websitebouwer heeft veel kennis van taal die jij niet kent, maar heeft geen verkopers skills. De meeste mensen hebben er zelfs een hekel aan. Geef deze persoon aan wat jij wilt doorvoeren zodat je omzet kan veranderen.
 • Laten we je website eenvoudig worden om te gebruiken voor je klant, zodat je bezoeker niet verdwaalt, of meer wist wat deze kwam doen…
 • Boukje haar achtergrond is film en o.a. Hollywood heeft haar veel geleerd waardoor ze technieken kent die onweerstaanbaar zijn. Weinigen passen dit toe in een bedrijf, maar pas op het werkt verslavend voor klanten. Netflix, ken je…?
 • Dat het een goed teken is wanneer je klanten twijfels hebben, en hoe je ze over de drempel heen krijgt door wat je schrijft. Begrip komt als het kwartje valt en dat voelt als een opluchting! (kassa)
 • Ontdek hoe je klanten kunt emotioneren, waardoor ze moeten reageren want het onderbewuste houdt dit niet tegen. Waarschuwing: je kunt er zelf ook vol van raken.
 • Hoe je ‘vals’ kunt spelen door de verkooptechnieken ook op andere vlakken in te zetten. Zodra je snapt hoe het werkt sta je met vertrouwen ook op een beurs, een netwerkborrel, stuur je met gemak, offertes, e-mails, maak je met gemak bedrijfsvideos en al het andere wat nodig is om je bedrijf te laten groeien.

Je hebt geen technische kennis nodig. Daar heb ik zelf ook geen kaas van gegeten… Je hoeft niet te kunnen programmeren of zo.

Je kunt ook starten als je nog geen website hebt! Omdat ik zelf ook vanaf nul begonnen ben, weet ik hoe je het beste jezelf kunt neerzetten en verkopen. Ik ben ook met een coach gestart toen ik de opleiding ging neerzetten en ik raad dit iedereen aan. De investering haal je in no time terug.

Ja Boukje, ik weet genoeg, het lijkt me tof om met je te werken, ik kies een van de sessies hierboven. Scroll omhoog ^