Dankjewel

Hartelijk dank voor je medewerking!!

Als bedenker en oprichter van afscheidsmomenten.nl beloofde ik je een verrassing om je te belonen voor je tijd en moeite. Waar kan ik je nou als de beste mee helpen?

Ik durf mee na te denken over hoe je jezelf presenteert… Heel graag help ik je met mooie foto’s!

  • Wie weet heb je nieuwe profielfoto’s nodig?
  • Of is je website toe aan nieuw beeldmateriaal?
  • Wens je een nieuwe brochure?
  • Of gewoon… fantastische familiefoto’s?

Verwen jezelf nou eens met een fotograaf die verstand heeft van hoe mensen (zelfs op hun moeilijkste momenten; tijdens afscheidsmomenten) bijzonder en persoonlijk voor de dag mogen komen.

Familieshoot

Ik weet hoe ik ieder mens kan laten stralen, helemaal zichzelf kan laten zijn, ontspannen en zonder akelig geposeer je als de beste uit de bus laat komen. Echt waar, ik durf dit gewoon te zeggen. Mijn garantie is: probeer dit gratis uit.

Maar wacht, wat is er dan gratis? De fotoshoot natuurlijk! Eén uur lang maak ik foto’s (van jou, je gezin, je bedrijf, wat je maar wenst) en je krijgt de resultaten te zien alvorens je maar ergens voor hoeft te betalen. Geheel RISICO VRIJ dus!

Heb je interesse? Laat me dit weten, dan regelen we wanneer en bespreken we hoe en wat. Stuur me een mail met in het onderwerp: risico vrije fotoshoot

Er is wel één ander risico: ben je tevreden over de uitkomst en wens je iets te bestellen? Dan ga je betalen voor prints of de digitale bestanden. Er zitten dus een paar voorwaarden aan verbonden.

Wil je horen wat en hoe allemaal? Benader me dan op: info@boukjefotografie.nl of bel 06-27028281 en vermeld risico vrije fotoshoot.

Je mag ook eerst kijken op mijn andere website www.boukjefotografie.nl

Is deze verrassing niet voor jou?  Wie weet heb je iets aan de 11 krachttermen om ‘je bedrijf’ meer gewild te laten zijn. >> lees hier>>

Ik wens mensen verder te helpen aan een emotioneel gezondere wereld. Daar horen foto’s bij die precies vertellen wat er is. Dit leven is uniek, jij ook!

Lieve groet, Boukje

 

Boukje Canaan- uitvaartfotograaf (1 van 1)