Super, de challenge kan starten!

Dankjewel voor je bevestiging!

Je gaat meedoen aan de Challenge om je website een geweldige boost te geven. “Je Ultieme Website’

Om ook te bevestigen dat we alles op de juiste plek aan laten komen -in je inbox- hebben we een automatische mail met link naar je email gestuurd. KLIK op deze link om te bevestigen.

Doe je dit niet, ontvang je verder geen mails over de Challenge en doe je niet mee. Check het gelijk! Lukt het niet, kun je opnieuw proberen om je aan te melden.

Ken je andere fotografen die ook profijt kunnen hebben met het maken van hun ultieme website, laat ze gerust meedoen! Wees niet bang dat ze een ‘betere’ website gaan maken dan die van jou. Je maakt er namelijk een die bij jou past. Je neemt jezelf mee in alles wat je doet. Jij bent uniek, dus ook jouw website maak jij uniek. Ik zou wel gek zijn als ik geloofde dat ik zo collega fotografen mijn werk uit handen laat halen! Niemand steelt brood uit mijn mond, dus ook niet uit die van jou. Er is genoeg voor ons allemaal.

Geloof in overvloed. Net als dat er voldoende lucht is voor ons om te ademen en voldoende water om te drinken. Geef je collega ook een kans. Ik geloof er in dat we hier allen zijn om elkaar te helpen.

So be a good friend! En geloof in de volgende prachtige zin:

boukje canaan - wat ik aanraak is een succes

Geef anderen een net zo grote kans. Gun hun ook plezier en kennis.

Ieder idee is gratis. Het is maar wat jij er mee doet. En nu hop naar je inbox om de link te activeren–>

 

Bewaren