Gelukt met aanmelden voor de CHALLENGE

boukje canaan - geloof in succes

DANKJEWEL voor de bevestiging, de link werkte!

Je ontvangt zo nog weer een mail. Hierin staat wat je mag verwachten. Dit is op de eerste dag wel even wat mail, maar zo weet je ook dat het goed gaat en we willen wel dat je alleen dat krijgt wat we beloven.

Leuk dat je meedoet. Je email staat nu in de lijst voor de Challenge. Voeg mijn email adres ook in je adresboek, zodat je nooit de melding voor SPAM krijgt. Ik ga je niet spammen, maar werk met een automatisch email-systeem.

Vind je het toch vervelend mijn mails te ontvangen? Dan kun je via iedere mail die je ontvangt je onderin op UNSUBSCRIBE klikken om je uit te schrijven. Dat is aan jou, voel je nooit belast door mij. Ik wens je alleen maar informatie te geven waar je wat aan hebt.

Mijn mail adres: info@boukjefotografie.nl

Fijne dag en op jouw succes!

Boukje