Succes online begint op je homepagina

boukje canaan - geloof in succes

Succes met je website start met een perfecte homepagina!

Heeft jouw website een GEWELDIGE homepagina? Zo ja, dan zorgt deze pagina er voor dat de mensen die er op komen ook direct bij je verder zoeken en contact met je opnemen of bij je boeken. Of heb je bezoekers en gaan ze weg zonder contact op te nemen?

Helaas, dit is hoe het vaker gaat. Je maakt een website, vertelt anderen dat deze online staat,  je krijgt lovende reacties en iedereen wenst je veel succes, maar vervolgens is het lastig om echte klanten via je site binnen te halen.

Ik wil je hier bij helpen! Indien je wilt werken aan jouw homepagina en aan jouw website, om deze te maken of een nieuw leven in te blazen, dan ben je hier nu op het juiste moment. Vorig jaar deed ik deze challenge al eens en er waren lovende reacties op.

Je kunt van je website een plek maken die je bezoekers uitnodigt verder te kijken en om meer van je te leren kennen. Want wanneer een bezoeker je leert kennen is het voor deze persoon gemakkelijker om een dienst of product van je af te nemen.

Verander deze riedel: een bezoeker van je website komt langs, bekijkt wat; een of twee pagina’s, misschien nog wat foto’s en gaat vervolgens weer weg (!) zonder contact met je op te nemen…

Hmm…

Wil jij weten hoe je er voor zorgt dat deze bezoeker geïnteresseerd is en meer wilt weten?

Zou het je wat waard zijn om je website aantrekkelijk te maken? Doe dan mee.

Wil jij jouw bezoeker vasthouden of enthousiasmeren?

Om deze bezoeker te begeleiden naar meer; over jouw dienst/product, zodat deze uiteindelijk contact met je opneemt en bij je gaat boeken?

Zoals ik al aangaf, daar wil ik je graag bij helpen! Ik heb veel bezoekers op mijn site en ik haal ze keer op keer terug. Dat komt o.a. door de informatie die ik deel, de waarde die ik weggeef. Ook nu wil ik je wat geven indien je wenst mee te doen.

Ik heb een Challenge gemaakt die je website een nieuw leven in kan blazen.
Deze Challenge noem ik: “Maak je Ultieme Website”

Het is eind juni en ik ben er klaar voor! Ik heb alles zoveel mogelijk klaar gezet voor jou.

Deze Challenge is helemaal GRATIS!!

Heb je nog geen site? Of ben je toe aan een nieuwe site? Geen punt dan kun je van ‘scratch’ meedoen.

Heb je een site die hard toe is aan een make-over?

Weet je überhaupt niet of je site iets doet bij je klant of hoeveel bezoekers je hebt?

Ook dan zit je hier goed. In de Challenge krijg je stap voor stap tips en opdrachten hoe je jouw website neerzet om van je bezoekers ook klanten te gaan maken. Je ontvangt deze tips met taken/opdrachten via email en je komt in een speciaal hiervoor gemaakte Facebook groep. Daarin ga je delen met meerdere (afscheids)fotografen om zo samen te werken aan jouw site. Je kunt daar namelijk vragen stellen, dingen posten en elkaar verder helpen. Daarnaast gebruik ik de ‘tool’ die Facebook helemaal ideaal maakt om te gebruiken: de live-video. Ik kom er om de dag live mijn verhaal doen en kan al je vragen ook live beantwoorden.

Doe mee. Meld je direct hiervoor aan!

Sorry, de Challenge is op 3 juli gestart. Dit kan niet meer helaas. 🙁

Bewaren

Bewaren