Boukje zoekt een marketing superster stagiaire

Ben jij mijn social media/marketing superster? 

Ik ben op zoek naar een SUPERSTER met affiniteit voor AI, social media gebruik en marketing. 

Ben jij die slimme, hardwerkende, gepassioneerde, (jonge) student of startende ondernemer/ZZP’er met ambitie om verder te groeien in deze snelle online wereld vol kansen? Ik wil je leren hoe je als ondernemer denkt en handelt. Hoe je via social media en andere systemen klanten genereert, hoe je deze aan je verbindt, om zo ook in je eigen startende bedrijf betere omzetten te behalen, terwijl je werkt aan je kennis in ondernemerschap en het gebruik van AI en social media. 

Als auteur van het boek DAT FOTOGRAFEER JE TOCH NIET?! en door mijn missie om een emotioneel gezondere wereld te creëren ga ik ervoor om vanaf 2024 de internationale markt te veroveren. De kijk op afscheidsfotografie in de wereld voorgoed te veranderen, want de beeldcultuur domineert alles.  

Durf jij het aan om deze verandering in de wereld verder met mij uit te bouwen? 

Kun jij actief meedenken en de uitingen op social media en marketing zo leren neerzetten dat de omwenteling werkelijk zichtbaar wordt voor het waardevolle vak van afscheidsfotografie? Tijdens je werkzaamheden leer je onder andere over (afscheids)fotografie, groots denken en de inzet van AI voor marketing en online verkoop. 

Geloof je dat je zelf door ervaring veel kunt leren?

(Of… geloof je dat je veel kunt leren door een ervaren en succesvolle ondernemer waarbij je zelf onderdeel gaat worden van haar bedrijf?) 

Ik ben de eerste fotograaf met een boek over afscheidsfotografie, waarbij een succesvolle crowdfunding op touw is gezet. Daarmee bewees ik wederom een TOP ondernemer te zijn. En de volgende publicatie is in de maak…

Jij kunt deel gaan uitmaken van mijn team! 

Wanneer je ook wenst mensen iets waardevols mee te geven door middel van het kunnen overbrengen van deze waarde en je weet met enthousiasme, overtuigingskracht en motivatie anderen blij te maken maar bovenal wens je meer over ideaal gebruik van AI, social media in een onderneming te leren. Dan ben jij de juiste persoon voor mij! 

Waarom je deze kans niet moet laten schieten: 

 • Je leert, door “gelijk in de praktijk” aan de slag te zijn als social media expert, systemen en technieken inzetten.
 • Je ontdekt hoe je klanten prikkelt, hoe je ze blij maakt door werkelijk te luisteren naar de markt en ze te verrassen met verkooptechnieken.
 • Je zult kunnen meedenken/afkijken om op ludieke wijze social media boodschappen uiteen te zetten.
 • Je leert van Boukje persoonlijk hoe klanten benaderd en behouden kunnen worden.
 • Je leert online netwerken en online programma’s maken.

Het kan zomaar de boost zijn voor meer omzet en klanten in je eigen startende bedrijf.

Wat vraag ik van je? 

 • Ik wens dat je gedurende een aantal maanden, je geheel inzet om je kennis over AI, social media uit te laten blinken en je vaardigheden enorm opschroeft door erover te leren. Je komt op eigen kosten naar Delft voor de eerste kennismaking, daarna kies je je eigen werkplek (online werk is ideaal hiervoor). Vooraf krijg je een training over hoe je jouw talenten het beste tot zijn recht laat komen. 
 • Dit is NIET voor jou wanneer je denkt dat je beter wordt als fotograaf door een kunstje af te kijken. Dat je dit nog leest betekent dat je merkt dat je andere dingen gaat leren dan op een marketing of IT-opleiding. 
 • Het is WEL voor jou, als je de mogelijkheid ziet om beter te worden met het slim inzetten van AI/social media/marketing en wilt leren hoe je jouw talenten zou kunnen verkopen aan andere ondernemers. 
 • Het is voor jou wanneer je gelooft in je eigen vermogen om opgedane kennis in de praktijk te ontplooien, zodat je ook later je eigen bedrijf hiermee kan laten groeien en ontwikkelen. 
 • Ik verwacht dat je jouw tijd investeert om te leren hoe je groots kunt denken, terwijl je consistent kleine handelingen gaat neerzetten. Dat je inziet hoe waardevol alle informatie en kennis omgezet kan worden naar je eigen gewin en dat je het leuk vindt om te werken met mij in mijn team.
 • Ben je bereid om alles te geven voor een aantal maanden om zowel jezelf, als de missie, de verandering in de wereld en mij te steunen?
   

Wie zoek ik? 

 • je bent tenminste 18 jaar oud;
 • je Nederlands en Engels is duidelijk en helder;
 • je bent bekend met Open AI, social mediakanalen zoals LinkedIn, Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest, enz. 
 • je voelt je verbonden met mijn missie; een emotioneel gezondere wereld creëren; 
 • je wenst te zien hoe een verandering mogelijk is;
 • je kunt proactief en zelfstandig werken, maar ook goed in een team


Wanneer je denkt dat dit voor jou is, stuur me dan een email met je motivatie en als onderwerp: superster naar: info@afscheidsfotograaf.nl
Vertel me waarom jij de beste persoon bent, hoe je je verbonden voelt als student of startende ondernemer, wat je motivatie is en wat je zelf wenst te leren. Waarom ik absoluut geen spijt zal krijgen wanneer ik jou deze unieke mogelijkheid geef.

Maak je mij blij met wat ik lees in je email, dan bel ik je om je te interviewen.

Zie je een kans om je eigen startende bedrijf een boost te geven door nog meer social media en andere technieken toe te gaan passen?


Onderneem dan nu direct actie. Wanneer de kwalificaties gelijk liggen is de eerste die reageert, de eerste die ik zal aannemen.
Ik kan niet wachten om van je te horen!


Op een emotioneel gezondere wereld. 

Boukje Canaan