This is it, het laatste tournee van Michael Jackson was uitverkocht en heeft helaas nooit kunnen plaatsvinden. 

 

Michael Jackson overleed vlak voor het eerste concert. 

 

Toch is er een film/documentaire gemaakt getiteld This is it. Daarin zie je Michael zingen en dansen en een groot deel van de show en de opbouw er naartoe. 

 

Alle rehearsals zijn opgenomen, waardoor je toch een idee krijgt van hoe het concert geweest zou zijn. 

 

Het is natuurlijk geheel niet hetzelfde!! 

 

Wanneer je ooit een live concert van welke artiest dan ook hebt meegemaakt, dan weet je dat het live aanwezig zijn totaal anders is. 

 

De sensatie, de energie, het geluid, de lichten en show, het staan in de menigte om je heen, het meedoen in zingen en bewegen of aanmoedigen… 

 

De ervaring en het gevoel dat je op dat moment meekrijgt gaat in je cellen zitten als positieve vibratie als heerlijke ‘excitement of ‘thrill’. (In het Engels bekt het lekker en haast niet te vertalen voor mij.)

 

Ik laat mijn lessen ook opnemen, omdat ik begrijp dat het waardevol is om de informatie op te slaan voor later. Op een dag ben ik er ook niet meer en ik wens die emotioneel gezondere wereld, dus behoort er een ‘Legacy’ (nalatenschap)opgebouwd te worden. Daar is mijn boek Dat fotografeer je toch niet?! ook onderdeel van: nalaten van kennis. 

 

Voor cursisten is het fijn om terug te kunnen kijken naar lessen, al helemaal als ze een les gemist hebben. We leren door herhaling, dus kan het geen kwaad om nog eens terug te gaan naar wat er ook weer besproken werd. 

 

BOOSTCAMP

Zo worden de komende trainingsdagen op 11 en 12 oktober ook opgenomen. Het Afscheidsfotografie Boostcamp

 

Maar denk nu niet dat je dan niet hoeft te gaan en dat ik ze online aanbiedt tegen een lagere prijs! Nee, want dan mis je het overleg, de energie, je spar-momenten en het ontvangen van de informatie in live versie, die je beter absorbeert door zelf ook live aanwezig te zijn. 

 

Het kan wel zijn dat ik de aanwezigen beloon met de opnamen achteraf. Er liggen trouwens nog wel meer bonussen in het verschiet. Die je allemaal mist wanneer je niet live aanwezig gaat zijn. 

 

Waar heb ik het over? Een Boostcamp?

 

Ja een toevoeging op de huidige opleiding Bekwaam Afscheidsfotograaf. Om je direct in het juiste licht te zetten om te weten waar je heen wilt, wat je kunt doen om succesvol of nog beter te worden in je vak als afscheidsfotograaf en welke invulling je daar nu aan kunt geven. Voor starters, maar ook voor fotografen die verder willen komen en graag meer klanten blij wensen maken dan ze nu al doen. 

 

Als je nog niet voldoende omzet maakt, dan is er altijd werk aan de winkel. Wat kun jij veranderen, toevoegen, aanpassen of inzetten? Zelf zie je soms niet wat er voor je voeten ligt en kan een inzicht je opeens doen oplichten. 

 

Daarom noemen we het een Boostcamp. In twee dagen gaan we je enthousiasmeren en zoveel laten nadenken over hoe je afscheidsfotografie kunt inzetten en tot een succes kunt  maken. 

 

Bijna uitverkocht

Oh, heb ik al gezegd dat het bijna uitverkocht is? Hm doe je voordeel en zorg dat je nog een ticket met €50,- korting koopt. Tot 30 september geldt deze korting. Op 1 oktober gaat de prijs naar €197,- (nog altijd een lachertje voor twee volle dagen). 

 

Ben je erbij? 

 

Fijne dag!

 

Boukje Canaan