Blijf de Corona-crisis boven als ondernemer

Posted on 1 apr 2020 in Ondernemer, expert, leider, Tips & informatie | Reacties uitgeschakeld voor Blijf de Corona-crisis boven als ondernemer

Blijf de Corona-crisis boven als ondernemer

We hebben allemaal te maken met de corona-crisis. Daarom heb ik besloten andere ondernemers te helpen met mijn kennis. Volg mijn 8-delige videoserie, waarvan er iedere dag een online komt:

Hoe je slim bezig kunt zijn in onzekere tijden.

 

De eerste video heet ‘Wat je vandaag kunt doen om de corona-crisis boven te blijven’.


Ik maak de videoserie speciaal voor ondernemers, zzp-ers en (afscheids-)fotografen zoals ik.

In deze eerste video geef ik je de beste tip die ik persoonlijk ken om jezelf niet gek te maken, dus rust te geven en gezond te blijven.

Daarnaast geef ik je een bedrijfsmatige tip hoe je slim bezig kunt zijn in deze tijd van het coronavirus.

Het is niet hoezeer je je druk maakt over alles wat je niet kunt doen, maar hoe je werkelijk reageert en jezelf oppakt en jezelf herinnert aan wat je kunt doen of gaat betekenen voor je eigen bedrijf. Dat je niet direct geld kunt verdienen wil niet zeggen dat je maar even pauze hoeft nemen. Nee, dit is DE uitgelezen tijd om aan de slag te gaan. 

Vind je deze video leuk, LIKE & SHARE deze dan. Word zeer gewaardeerd.

Volg deze dagelijkse videotips

Wil je deze video’s iedere dag in je mail ontvangen en daarna op de hoogte blijven van ieder aanbod dat ik geef? Meld je dan zeker aan op deze pagina.

 

PS

In deze tijd heb je wellicht ook tijd om mijn boek te lezen: DAT FOTOGRAFEER JE TOCH NIET?! Heb je deze nog niet, je kunt ‘m bestellen.