Een persoonlijke uitvaart kan ook met een uitvaartverzekering

Posted | 0 comments

Een persoonlijke uitvaart kan ook met een uitvaartverzekering

Je staat er niet elke dag bij stil, maar af en toe zal je er vast over denken: hoe wil je jouw eigen uitvaart? Soms komt die gedachte op als je een mooi liedje hoort op de radio, of als je zelf op een uitvaart bent. Zou je begraven willen worden of gecremeerd? Wil je de afscheidsbijeenkomst in een kerk, een speciale locatie of misschien wel in jouw eigen stamkroeg? En wil je dat er een herinnering van overblijft om af en toe op terug te kijken?

Voorbereiden voor je naasten

Als je komt te overlijden dan wil je dat de nabestaanden het zo makkelijk mogelijk maken. Een probleem om op te lossen is zorgen dat er geld voorhanden is om alles te bekostigen. Met een goede uitvaartverzekering zorg je ervoor dat je nabestaanden in ieder geval zich niet druk hoeven te maken over de meeste kosten. Er zijn vele mogelijkheden bij het uitzoeken van een kist alleen al. Jaap hieronder op het plaatje kiest duidelijk voor natuurlijk en duurzaam.

Vormgeven op jouw manier

Maar wist je dat je bij je uitvaartverzekering ook je eigen wensen kan doorgeven? Zo maak je het je nabestaanden nog makkelijker en ben je zelf verzekert dat je een uitvaart krijgt waarbij jouw wensen in acht genomen worden. Zijn jouw muziekwensen bekend voor zo’n speciale dag? Weet men wat je favoriete bloemen zijn, of wie er absoluut niet vergeten mogen worden om uit te nodigen? Wat mag er genuttigd worden? En waar zou de perfecte plek zijn om jouw leven te vieren? Er kunnen hele discussies over ontstaan wanneer dit niet duidelijk is gemaakt van te voren.

Vergelijken heeft zin

Op AllesoverUitvaartverzekeringen.nl kan je eenvoudig uitvaartverzekeringen vergelijken en meer lezen over de mogelijkheden die er zijn om je uitvaartwensen vast te leggen. Zo kun je uitzoeken waarop je wilt besparen, maar weet je ook zeker dat je een uitvaart krijgt die je hebt kunnen vormgeven. Dat geeft veel mensen een gerust gevoel.

Denk ook voor hen die achterblijven

Zorg dat de herinnering aan jouw afscheid ook blijft! Zeker wanneer deze zo goed werd vormgegeven naar wens. De optie om een professioneel fotograaf in te huren wordt niet overal aangeboden en is ook niet standaard in het kostenoverzicht opgenomen. Een album voor hen die achterblijven is van belang. Het geeft troost en laat zien dat ze goed afscheid hebben kunnen nemen. De waarde van een album in onschatbaar. Daar zijn nabestaanden het unaniem over eens.

Reactie geeft beloning

Heb jij jouw uitvaart al vormgegeven? En heb je dat vastgelegd? Laat het weten in het reactieveld hieronder. Daar kunnen anderen van leren. Voor wie een reactie geeft heb ik een download klaar staan met foto’s en teksten. Geen saaie rouwkaarten, maar plaatjes van mijn hand. Zodra ik je reactie zie, stuur ik het je toe.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *