Interview in Vakblad Uitvaart

Posted on 26 mrt 2017 in Afscheidsfotografie, Boukje in de media, Interviews | Reacties uitgeschakeld voor Interview in Vakblad Uitvaart

Interview in Vakblad Uitvaart

Boukje werd geïnterviewd voor Vakblad Uitvaart.

Een pagina groot interview over hoe ik de herinnering help bewaren als Afscheidsfotograaf. Soms word ik benaderd of ik mee wil werken aan een artikel. Dit keer was dat voor het Vakblad Uitvaart.

Iedere maand staat er in het Vakblad Uitvaart iemand centraal onder het kopje ‘werken met de dood’. Tirzah Schnater interviewde mij over het vak en hoe ik afscheidsfotograaf ben geworden.

Vragen aan Boukje

Hoe ben je gekomen tot dit vak? Wat maak je mee? Hoe ontmoet je de nabestaanden en hoe ga je daar mee om? Hoe kun je weten of mensen wel of niet op de foto willen? Wat doen nabestaanden met de foto’s? Wat voor ambities heb je nog meer? Heb jezelf nagedacht over hoe je jouw uitvaart wenst?

Deze en meer vragen heb ik beantwoord en zijn terug te lezen in dit artikel. Je kunt het artikel ook luisteren. Scrol door naar onderen om het te horen.

↓ ↓ ↓

Luister mee

Ik heb het artikel voor je ingesproken. Klik op play en maak het scherm groot wanneer je mee wilt lezen.

Stel jouw vraag aan Afscheidsfotograaf Boukje Canaan

Gebruik het veld hieronder om jouw vraag aan mij te stellen. Uiteraard zal ik je vraag  beantwoorden. Alleen een reactie plaatsen mag ook.

Bewaren

Bewaren