Ik ben druk bezig achter de schermen om mijn internationale bedrijf Farewell Focus en mijn ontwikkelingen hieromtrent op te zetten. Ik heb jouw expertise nodig en waardeer jouw mening zeer – wil je me helpen?

 

We zijn momenteel bezig met het ontwerp van een e-book en er zijn nu twee verschillende ontwerpen. Ik zou graag jouw inzicht willen om te bepalen welk ontwerp het meest aansprekend is. Omdat het best een bestand is om zomaar als bijlage toe te voegen zoek ik 5 mensen die hier echt even de tijd voor willen nemen en ons voorzien van goede feedback.

 

Daarnaast deel ik graag de drie ontwerpen voor de cover van het ebook – daar mag ieder die dit wil bekijken op reageren. Jouw feedback hierop is voor ons zeer fijn, al maken we maar kleine aanpassingen. Laat me alsjeblieft weten welk ontwerp je het meest aanspreekt en waarom en/of je suggesties hebt voor verbetering.

 

Ik deel de link naar een visuele voorstelling van deze ontwerpen hieronder. 

 

 

Voor de feedback op het gehele ebook, daarvoor zoeken we maximaal vijf personen, en de eersten die willen helpen krijgen dit opgestuurd. Reageer alsjeblieft als jij je geroepen voelt om jouw mening te delen.

 

Alvast bedankt voor je waardevolle input!

 

Fijne dag!

Boukje Canaan