DIY Moederdag {freebee card}

2 mei 2015 – DIY (maak het zelf)

Zondag 10 mei a.s. is het weer zover: moederdag. Laat je moeder zien hoezeer je van haar houdt. Graag maak ik  ‘t jou makkelijk met de

Gratis Moederdagkaart

moederdag-kaart-boukje canaan-9769

Moederdag

Je moeder: een persoon waardoor je anders niet had bestaan. Wat heeft ze je allemaal wel niet meegegeven? Hopelijk een ton vol liefde en een doos vol gekkigheid. Volgens Annie M. G. Schmidt kwam het wel goed met ons wanneer we juist niet naar onze moeder zouden luisteren. Nou ik weet wel dat ik mijn moeder vreselijk mis, en maar al te graag nog vragen aan haar had gesteld… Maar lekker maf was ze soms wel. Zo maf doe ik blijkbaar nu ook, want dochterlief roept almaar: “Doe ‘s normaal!”

Graag geef ik je moederdag-foto tips

Ik heb laatst nog gezocht naar een foto van mij met mijn moeder, maar dan kom ik op kinderfoto’s. Foto’s waarop ze mij vasthield.

10247235_766040723429743_3147879803361675720_n

TIP 1:

Doe jezelf plezier en maak foto’s van jou met je moeder nu het nog kan. Of met je kinderen, want foto’s waar de moeder bij in beeld is, is werkelijk zo waardevol. Niet enkel zien hoe jij eruit zag op een bepaalde leeftijd, maar ook hoe je moeder er toen uitzag. (Ik lijk best wel op mijn moeder)

TIP 2:

Geef een fotoshoot cadeau(bon)!! Helemaal leuk voor moederdag.  Ik help jou en andere moeders graag aan zo’n geweldige herinnering. Een stukje kunstwerk waar de liefde op vastgelegd staat.

Boukje Canaan-moederdag

naamloos-2048-41

Een cadeaubon voor een fotoshoot is makkelijk bij me te bestellen. Bel me 06-27028281 of neem contact met me op.

Geen moeder…

TIP 3:

Koester oude foto’s van jouw moeder. Zoek ze eens op en ga terug naar deze herinneringen. Het doet mij altijd goed. Geef ze een nieuw plekje of nieuwe aandacht. Ze zijn het waard.

TIP 4:

Heb jij net als ik geen moeder, maar een fantastische schoonmoeder? Dan zijn deze Moederdag kaart en de tips óók voor haar natuurlijk!

Speciaal voor moederdag, heb ik de lieve Moederdagkaart  GRATIS klaar staan. Heel simpel te downloaden. Print de kaart op mooi stevig papier en schrijf je persoonlijke tekst erop. Klaar voor de post of als een leuke kaart bij het moederdagcadeau.

Mijn kaart moet helemaal naar Amerika, want my dearest mother in law woont daar. Zoals ze in Amerika zeggen:

Happy Mother’s Day!

DOWNLOAD HIER JE MOEDERDAG FREEBEE CARD

Heb je zin om de tips aan te vullen, dan kan dat hieronder het blog. Ik weet zeker dat er nog veel meer te verzinnen zijn!!