Portretten “Op Drift”

Posted on 11 mei 2018 in Fototentoonstellingen, Portfolio (foto's) | 5 comments

Portretten “Op Drift”

Levensgrote portretten bij evenement “Op Drift” – In Veilige Haven

Op 4 en 5 mei waren in Esch 8 portretten te bewonderen van mijn hand. Tijdens dit evenement werd het haventje in Esch geopend. De feestelijkheden omvatten vele verschillende invullingen, waaronder de persoonlijke benadering om een aantal portretten van Eschenaren speciaal groots te presenteren. De portretten laten mensen zien zoals ze zijn. Graag deel ik deze portretten nu ook hier.

Op LinkedIn schreef ik een blog over wat ervoor zorgt dat een foto raakt. Nadat ik zoveel complimenten had ontvangen over deze foto’s. Lees hier>>

De vraag is nu: zitten hier foto’s bij die je raken?

Schrijf hieronder jouw reactie. Dat waardeer ik zeer!

Ik kan namelijk altijd weer leren van hoe mensen tegen dingen aankijken. Een mening is persoonlijk en zie ik dan ook niet als een aanval of oordeel. Plaats dus gerust je opmerking. Ik zal je belonen met een serie foto’s met quotes om te downloaden en/of te kunnen delen.

5 Comments

  1. Ja, welke foto raakt me niet…… Prachtig Boukje, die echtheid en puurheid. Dat raakt me! Bij de eerste foto de kinderen die opgaan in ‘het spel’, de ouders die genieten van hun kinderen en dit bijzondere moment. Of de mensen nu zitten of staan, ze ‘zijn’ het. De composities kloppen. En er straalt energie af, geluk en plezier. Dit maakt mensen mooi en dat geven zij door aan hun omgeving. Daar wordt je als kijker ook blij van.

    • Gerda, super dank voor je toelichting. Daar word ik ook blij van.

  2. Dit zijn echte foto’s van een echte fotografe. Complimenten !

    • Dankjewel Fred! Fijn om van een collega dit soort reacties te mogen ontvangen.

  3. Ha mooi! Ze stralen iets van de volheid en kostbaarheid van eenvoudig geluk uit.