Sneeuwbaleffect media

Posted on 22 aug 2018 in Boukje in de media, Interviews | Reacties uitgeschakeld voor Sneeuwbaleffect media

Sneeuwbaleffect media

Het sneeuwbal effect is in werking getreden

Vanaf het moment dat rouwfotografie op 19 augustus 2018 het landelijke nieuws is geweest, krijgt het op meerdere plekken aandacht. Bijna alle afscheidsfotografen en veel uitvaartbranchegenoten in Nederland deelden de post met het nieuwsitem op Facebook op hun eigen tijdlijn of pagina. Daarnaast werd ik op maandagochtend geinterviewd op Radio 1 en later voor magazine VROUW van De Telegraaf en dinsdag blogde Ik Mis Je van de EO erover. De actualiteit is groots rond afscheidsfotografie…

Interview op VROUW

Graag deel ik hier de link van het interview door Jolien van de Griendt die mijn verhaal uitschreef op VROUW. Menigeen was geraakt door de woorden die ze hier van me liet doorklinken.

 

Jouw reactie maakt kans op boek

Heel graag hoor ik hoe zeer het artikel iets voor jou betekent. Leer je er iets uit? Lees je iets nieuws, wat je nog niet wist? Word je bevestigd in wat je al wist? Werd je geraakt?

Geef jouw reactie onder dit blog.

Over een aantal maanden komt mijn boek over Afscheidsfotografie uit en ik verloot een exemplaar onder de reacties die ik hier ontvang. Wil je niet wachten en weten zodra het boek uitkomt? Vul dan je gegevens in om op de hoogte te blijven.

Geef jouw reactie hieronder op de vraag: Welk inzicht haal jij uit het artikel van VROUW? En maak kans op het boek.

Oh, en voor nog meer sneeuwbal effect, kun je dit blog ook delen. Hoe meer mensen horen wat afscheidsfotografie kan doen en betekenen, hoe beter. Dankjewel alvast!

Boukje