Wie gaat er in hemelsnaam op Hemelvaartsdag in de avond een webinar houden?
Dat doen alleen maar gestoorde ondernemers, toch?

Zo eentje ben ik dus. Een gestoorde ondernemer. Ik houd geen rekening met of het past.

Ik ben rigoreus, ik ben idioot en ik ga er voor om resultaat te behalen, no matter what.

Als je daar niet in mee kan, dan snap ik dat heus. Weet wel dat het een houding is die me brengt waar ik wil zijn.

De ondernemers die succesvol zijn zie ik namelijk ook idiote dingen doen waardoor ik me niet meer schaam voor mijn gedrag.

Het resulteerde wel in het feit dat er wederom meer afmelders waren dan aanwezigen. Dit keer wilde ik de mensen die aangaven aanwezig te zijn vooraf niet teleurstellen, ook zij hadden hun vrije tijd opgegeven om te luisteren naar mijn verhaal.

Het webinar is interactief geworden en ik heb het nu voor je klaar gezet om terug te kijken. Neem er even de tijd voor, want het duurt een uur.

Aantekeningen kun je maken -dit zag ik de deelnemers ook doen-. om voor jezelf jouw inzichten te noteren en later op terug te kunnen kijken. Want geloof me het blijft allemaal niet hangen de eerste keer.

Bekijk het webinar

Na het bekijken van de webinar kun je je direct aanmelden om mee te doen met de training die speciaal voor jou ontworpen wordt. Het is een uniek aanbod wat niet meer terugkomt.

Het gaat je enorm veel waarde opleveren, omdat je het als systeem gaat neerzetten in je bedrijf. Creëer jouw raving clients die alles van je geweldig vinden en waar door jij meer kunt betekenen voor de wereld (naast dat je meer omzet gaat genereren uiteraard).

De mensen die meedoen krijgen persoonlijke aandacht en zijn de eersten die hun krachten gaan bundelen om bijzondere resultaten te boeken.

De interactie maakt dat je verder komt. www.afscheidsfotograaf.nl/oude-klant

Ik wens je een heel fijne dag, en een fijn weekend!
Groetjes,Boukje