Grijp je kans om meer te leren over afscheidsfotografie

Workshop afscheidsfotografie op 22 juni 2019. Als afscheidsfotograaf heb je een aantal dingen nodig:

  • Kennis over welke foto technieken je inzet tijdens de uitvaart
  • Aansprekende foto’s op je website
  • Ervaring rond het fotograferen van uitvaarten
  • Weten welke foto’s absoluut onmisbaar zijn

Spreekt een van bovenstaande punten je aan? Dan is dit de workshop voor jou

Op zaterdag 22 juni 2019 kun je mee doen aan een bijzondere workshop door Boukje Canaan.

Zij organiseert dit vanwege het uitbrengen van haar boek: DAT FOTOGRAFEER JE TOCH NIET?!

In het boek komen allerlei zaken aan de orde, maar leren doe je vooral door te doen. Indien je je opgeeft voor deze workshop, gaat dit via de pagina met de crowdfunding voor het boek. (op voordekunst.nl)

Je ontvangt dus niet alleen informatie op de dag zelf, maar je ontvangt ook het boek. Gesigneerd en vanuit handen van Boukje zelf.

Om alles van de dag nadien ook nog na te kunnen lezen en meer.

Wat kun je verwachten?

  • Je krijgt informatie over fototechnieken, lens gebruik, camera instellingen en posities innemen
  • Je krijgt de unieke kans om als fotograaf te oefenen en te ervaren hoe het is om delen van een uitvaart in beeld te zetten.
  • Je kunt werken aan je portfolio voor Afscheidsfotografie, want je mag al het unieke materiaal zelf gebruiken voor op je website of andere promotiematerialen.
  • Al je vragen kun je gedurende de dag stellen.

Er is slechts plaats voor maximaal 8 fotografen, die actief aan de slag gaan deze dag.
Deze workshop heeft minstens een waarde van € 600,- per persoon.

Wat jij betaalt om als fotograaf actief deel te nemen is € 295,-

Drankjes, lunch en het boek is inbegrepen in de prijs.

Er zijn een paar belangrijke voorwaarden: de deelnemende uitvaartpartners mogen je foto’s zien en delen, wanneer je ze online plaatst. Daarnaast kan iedereen die zich inschrijft op de foto gezet worden, dus behoor je hier positief tegenaan te kijken. Het is de bedoeling dat je anderen en jezelf verder helpt, dit gaat alleen als je volledig en dus voor 100% inzet toont. Je ondertekent op de dag een deelname formulier met deze voorwaarden.

Ik beloof je een unieke dag

Ga met unieke foto’s, ideeën, inspiratie en informatie naar huis. Gebruik je materiaal waar mogelijk om te laten zien hoe jij dingen in beeld zet rond een uitvaart.

Aanmelding gaat via het crowdfunding platform voordekunst. De overeenkomst tot deelname teken je op de dag zelf. Indeling van de dag ontvang je zodra voldoende deelnemers zijn ingeschreven. 

Twijfel je nog erg en wil je weten wat er mogelijk is bij een workshop als deze? Kijk dan eens wat er gemaakt is voor Het Uitvaartboek. Dit boek is gemaakt met meerdere uitvaartpartners om te dienen ter inspiratie voor wat er mogelijk is.

Met de toestemming van alle deelnemende partners staat het je vrij om jouw foto’s in te zetten hoe je wenst. Een unieke kans om jou als afscheidsfotograaf verder te helpen. Je mag ze plaatsen op jouw website of in jouw fotoboek om aan je toekomstige klanten te kunnen tonen.

 

De inschrijving sluit op 30 april, dus wees er snel bij.