Yellow Roses

Posted on 2 feb 2015 in Goede doelen | 7 comments

Yellow Roses

 

Yellow Roses

Yellow Roses Foundation is een lokale zelfstandige stichting die zich inzet voor vrouwen, uit Etten-Leur en aangrenzende gemeenten, met een levensbedreigende ziekte zoals kanker. Sandra Wijkhuisen is de oprichter van de stichting en organiseert elk jaar een speciale verwendag. Sandra heeft mijn hart gestolen…

Lees en bekijk dit stukje, je kunt aan het einde wat winnen… (HELAAS, deelnemen is niet meer mogelijk na 2 maart 2015, je ziet wel wie er gewonnen hebben)

Goed doel voelt goed

Tijdens de Yellow Roses verwendag: een groot aantal vrouwen worden geheel in de watten gelegd; hun innerlijk en uiterlijk wordt verzorgd en verwent. Er is aan alles gedacht. Van top tot teen, van massage tot meditatie, van locatie naar locatie en van lekkers tot lunch. Omdat de dames aan het einde van de verwennerij er prachtig en stralend uitzien is het natuurlijk geweldig om zo op de foto te mogen. Het is een prachtige herinnering aan deze dag. Vele sponsors en vrijwilligers maken deze bijzondere dag mogelijk. Op de verwendag van 27 september 2014, was ik een van de vrijwillige fotografen.

Portret-fun

Nu vind niet iedereen het gemakkelijk om op de foto te gaan en om een portret te laten maken, maar deze vrouwen waren alle ellende echt even vergeten. Dat kon ik goed zien, want ik mocht als fotograaf de gelukzalige glimlach van deze prachtige en krachtige dames vastleggen. Weet je dat ik alleen maar liefdevolle blikken zag? Ik kom niet uit Etten-Leur, maar vond het vrijwillig fotograferen voor dit goede doel de moeite meer dan waard! De sfeer was gezellig en heerlijk onder elkaar. Ik heb zelfs ontzettend kunnen lachen met een aantal dames. Ik houd dan ook wel van een geintje…

Compilatie van de dag

Om je een indruk te geven van de Yellow Roses verwendag heb ik een video kunnen maken met foto’s van mijn hand. Kijk je mee?

In 2015 viert Sandra met haar stichting een groots jubileum.

Sponsors

Mocht je nou mensen/bedrijven kennen in Etten-Leur of omgeving waarvan je denkt dat ze best zo’n fantastisch doel zouden kunnen sponsoren? Geef ze dan een seintje! Of geef het door aan mij, dan speel ik het door aan Sandra Wijkhuisen.

Mocht je willen volgen wat Sandra allemaal doet rondom de Yellow Roses Foundation? Volg haar FB pagina dan!

Wat kan je nu winnen?

Ja, ik had je wat beloofd. Graag verwen ik nu drie dames op mijn manier.

Ik kan drie dames (sorry heren, het hele stuk ging al over dames) meenemen op een bijzondere avond.  Op 19 maart 2015 in de avond met mij samen… We spelen een spel om te leren over je imago, het heet: De kleuren van je hart. Erna Zwakenberg begeleid het spel als workshop en tegelijkertijd leer je over je ‘imago’…

De waarde van deze avond is: € 39,- p. pers. ( 1½ uur)

Speel je mee? Wanneer je wint dan is het voor jou gratis!

Wat moet je doen?

 • Kijk in je agenda of je kunt op: 19 maart 2015 in Veghel van 19.30 uur tot 22.00 uur
 • Reageer voor 2 maart in de ruimte onder dit blog, waarom jij vind dat je moet winnen. Waarom wil jij meer leren over jezelf en de kleuren van je hart? Waarom wil jij met mij mee om Het Imagospel te spelen? Uit de reacties zal ik drie inzenders kiezen. Op mijn Facebookpagina zal ik dit op 2 maart 2015 bekend maken en de winnaars persoonlijk benaderen.

Reageer gelijk indien je mee wilt doen. Op jouw geluk!

Winnaars maak ik hieronder in het filmpje bekend. Ik neem persoonlijk contact met je op!

In plaats van Patricia is Mirjam geweest. Hoe de avond is verlopen? Hieronder bij de reacties,nodig ik Rachel, Mirjam en Astrid uit om er iets over te zeggen.

7 Comments

 1. Hoi Boukje,
  wat leuk, ik wil graag met jou mee op deze ontdekkingsreis. Kleur speelt een belangrijke rol in mijn leven, ik ben heel gevoelig voor de sfeer die kleur oproept dus heel benieuwd naar deze workshop.
  groetjes,
  Rachel

  • Leuk dat je mee wil doen! We zullen zien hoeveel dames inschrijven en of je wint…

 2. Hoi Boukje, ik zou graag met je mee willen naar de kleuren van je hart. Ik merk dat ik nog zoekende ben naar wie ik nu echt ben en wat ik wil. Volgens mij zitten er heel veel kleuren in mijn hart en is daardoor mijn interesse groot. 🙂 Graag zou ik met jou op deze ontdekkingsreis willen. Dikke kus voor jou

 3. Hoi Baukje,

  Wat een mooie organisatie die Yellow Roses, daar krijg ik een warm hart van.
  Ben erg nieuwsgierig naar het imagospel en de kleuren van mijn hart maar ook naar die van jou. Je zal misschien denken, waarom naar die van jou maar het werk wat je doet en het op de kaart zetten van afscheidsfotografie met alles wat daarbij hoort heeft mij zeer geprikkeld. Dus ik zeg: ik zit klaar met mijn rode wereldse kaplaarzen en mijn regenboog-sjaal om samen met anderen op avontuur te gaan. Dus tot 19 maart 😉

 4. Hoi Boukje,

  Een mooi stuk waardoor ik geraakt word. Op zoek naar de kleur van je zijn, wie je bent en welke kleur past nu echt.
  Ik ben benieuwd naar de werkelijke staat van mijn imago of zelfs ego;-). Kleur speelt een grote rol in mijn leven tussen zwart en wit zit zoveel moois ik wil hierover graag met anderen van gedachten wisselen. Wie weet geeft het nog meer kleur dan we denken. Ik ga dan ook graag met je mee. Een persoonlijke ontmoeting en kunnen spelen welke kleur zou dat geven? Groetjes Mirjam

 5. Hoi Boukje,

  Ik vond het onwijs leuk dat ik mocht deelnemen aan de workshop, ik heb het gisterenavond mee gemaakt. Het was een mooie en waardevolle avond. Met 4 dames “Het Imago spel, de kleuren van je hart” mogen spelen. Het ontvangst van Erna was hartverwarmend en gaf een welkom gevoel.
  Ik ga niet uitleggen hoe het spel werkt. Dat mogen geïnteresseerde zelf gaan ontdekken. Dat het een aanrader is… Jazeker!!!!

  Mijn ervaring na gisteren is: een waardevolle avond waarin de bijzonderheid van de antwoorden die jullie gaven op mijn persoonlijke vraag me inzicht gaven. Ook bij het inzetten en bekijken van mijn eigen antwoorden naar jullie toe.
  Met andere woorden: soms kunnen onbekenden een wending geven aan het gewone, het dagelijkse. Ik ben blij jou, Rachel, Astrid en Erna te hebben ontmoet. Nogmaals dank voor je uitnodiging tot kans maken om te winnen. Het was de moeite zeker waard!

  Groetjes, Mirjam

  • Ik vond het ook zo leuk met jullie hier bij te zijn. Je leert van elkaar en over jezelf, hoe bijzonder! Mensen kijk op Het imagospel en ga het zelf ook eens spelen!! Erna is een uitstekende host.