Boeklancering 1 juni

Posted | 0 comments

Boeklancering 1 juni

Op de dag van afscheid lanceerde ik mijn boek DAT FOTOGRAFEER JE TOCH NIET?!

Het werd 27 graden deze dag. Zo’n 50 belangstellenden waren getuige van deze happening. Op het mooie Hof van Vijfeijken waar ik ben geboren en getogen werd men in de tuin ontvangen. Hella van Wijst presenteerde en vertelde over onze ontmoeting in de stromende regen bij het graf van Rikie. Mijn moeder die nu precies 10 jaar geleden overleed. Hella sprak over troost. Over hoe ik met mijn werk ongeveer hetzelfde doe; verhalen vangen die troost mogen bieden.

Familie is belangrijk in ons leven. Wanneer er iemand weg valt moet men leren vasthouden in de herinnering, zegt ook Manu Keirse (op de achterflap van mijn boek). Zo was deze plek met mijn moeder verbonden. Zo heeft onze oudste dochter prachtig gezongen, onze zoon alles op video opgenomen en de jongste dochter hielp met het onthullen van het boek in de sneeuwwitje kist van Beerenberg.

Een aantal nabestaanden en ambassadeurs waren aanwezig. Hella wist er een naar voren te halen, of hij wat kon vertellen over wat de foto’s voor hem betekenen. Hoe waardevol ze nu werkelijk zijn en of hij van te voren dit ook wilde.

Nee, zijn vrouw had dit aangegeven tijdens haar ziekbed. Corine wilde dat haar leven gevierd zou worden. Daar moesten ze ook een mooi document van bewaren. Hij had er geen idee bij. Zij had echter al gelezen op mijn website en ze gaf aan dat hij dat moest regelen. Haar wens werd vervuld. Boukje mocht ook een aantal foto’s van deze uitvaart in haar boek opnemen.

Na de presentatie het signeren en de borrel. De VIP gasten kregen nog een vier gangen diner door mijn broer Sjoerd Verstegen verzorgd. Als verrassingsact kwam Lotte Timmermans dansen op Arcade van onze nieuwe Nederlandse ster Duncan Laurence.

Prachtige invulling voor een uitvaart

Het waren stuk voor stuk allemaal ingrediënten die ik ook voor mijn eigen uitvaart zou wensen: een mooie en relaxte setting; buiten op eigen terrein; aangekleed met liefde, zoals met de bloemen van Sabina Harteveld; live muziek en zang; dans en ontspannen samenzijn nadien.

Bekijk nog wat foto’s. Onderaan nog een aantal links hoe het boek al media aandacht kreeg of krijgt (komende donderdag live op tv).

In de media

Meerdere ambassadeurs werden geinterviewd door Tessel Linders van Omroep Brabant. Lees en hoor hier meer.

In de nieuwsuitzending van Omroep Brabant werd het boek genoemd.

Komende donderdag zal ik live aanwezig zijn in de studio van Omroep Dommelland om 20.30 uur. Bekijk het via deze link.

In het Blijtijds magazine werden vijf vragen aan me gesteld.

Esther van Mijn gouden traan las het boek al heel vlot en schreef erover op haar pagina:

Wil je het boek ook bestellen? Dat kan hier>>>

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *