Als je gelooft dat alles een reden heeft, dan is er niets aan de hand. Want je weet nog niet waarom dingen gebeuren, maar later snap je het.

Je kunt er altijd positief naar kijken, wanneer dingen tegen zitten.

Ik werd gehackt op Facebook en mijn advertentie-kanaal – gekoppeld aan mijn PayPal account – werd gebruikt om bij mijn geld te komen. 

ARGH!!

Wat  is er dan positief aan deze narigheid?

  • Van tegenvallers kun je leren: zoals flexibiliteit, creatief denken inzetten en mogelijke nieuwe kansen zien of onderzoeken
  • Een meevaller is de tegenhanger. De video die ik maakte over mijn narigheid, kreeg hoge aandacht op LinkedIn. Dat mensen van sensatie houden is duidelijk, mijn kanaal is heel goed bekeken. (zie onderstaande screenshot)
  • Iedere actie kent een reactie, goed of slecht. Zet het in voor je eigen gewin. Denk om.

De akelige persoon die dit heeft gedaan is (nog) niet gevonden. Mijn Facebook account is blijkbaar zo mishandeld, dat ik het nog steeds niet terug heb. 

Wat ik nu wel weet is hoe ik kan voorkomen dat er nog meer geld van Paypal wordt ‘gejat’ en hoe je geld terug kunt krijgen, wanneer ik kan aantonen dat ik het niet was. 

Wat ik leerde van deze tegenvaller is dat ik de kans zie om nu eindelijk in het Engels de internationale markt te gaan veroveren. Grootse plannen voor 2024.  

Volg me voortaan op Facebook op mijn nieuwe account, waar ik helemaal opnieuw begin. Nu met meer kennis van wat er mogelijk is.

Mijn man en kinderen roepen het al een paar jaar, mijn idee/wens ligt er ook al een hele poos. Blijkbaar hield iets me tegen om ook internationaal bekendheid te vragen voor Farewell Photography.

Dankjewel Nare Hacker!

Je hebt me wakker geschud. 

Ik heb de kans gekregen om te kiezen voor iets nieuws. 

Een nieuw begin is het natuurlijk niet echt, maar alles wat ik er ga posten wél. 

Ik ben te volgen op Boukje Verstegen en gebruik hiervoor mijn meisjesnaam.

Leuk als je vriendjes wordt op Facebook of me (opnieuw) volgt. Let wel, veel gaat in Engels.

De pagina Boukje Canaan Afscheidsfotograaf bestaat, maar ik kan er voorlopig niets plaatsen. 

De pagina’s Afscheidsmomenten en Opleiding Bekwaam Afscheidsfotograaf zijn gewoon in gebruik. 

Je kunt me ook vinden op LInkedIn en Instagram onder Boukje Canaan. 

Waar ik verder nog te zien of vinden zal zijn, laat ik nog even in het midden. 

Ik zoek namelijk hulp voor mijn team. Ken jij of ben jij een SUPERSTER die in marketing, AI en social media meer wil leren en wil zien wat werkt? Stuur ze door naar deze pagina>>>

Fijne dag!

Boukje Canaan