Alex In The Picture

Alex In The Picture

Alex In The Picture, door de foto-in-foto methode.

De formule foto-in-foto is niet nieuw. Hoe ik het gebruik is zo: een foto van een familielid dat gemist wordt doet mee in een gezinsportret of familiereportage. Het gezin is pas echt compleet als iedereen die erbij hoort er ook op staat.

Jacqueline had het al eens bij me gezien en wenste dit voor haar gezin ook. Om hun zoon Alex te herdenken op een bijzondere manier!

Op de geboortedag van Alex hadden we afgesproken voor de fotoreportage.

Op de dag dat Alex ter wereld kwam, nu op een prachtige manier herdenken, is dat niet prachtig? De grote foto van Alex ging mee op de foto!

Graag laat ik de foto’s voor zichzelf spreken.

 

Familieshoot

 

Familieshoot

Familieshoot

Familieshoot

 

De familie is blij met de foto’s. Dit blog begint met twee foto’s uit deze reportage die ze thuis aan de muur hebben hangen.

Nu ben ik benieuwd naar jouw mening.

Wat vind jij van deze manier van fotograferen? Ontvang een beloning  (helaas is deze actie voorbij) wanneer je een reactie geeft op dit bericht.

Dan ontvang je foto’s met tekst die je kunt downloaden om overal online in te zetten. Doe het gelijk in het veld hieronder.

 

4 comments

Zoals je weet, hebben wij ook ervaring met de foto-in-foto. Het is heel bijzonder dat een overleden persoon er op deze manier er helemaal bij blijft horen. Niet alleen in je hart maar ook zichtbaar voor iedereen.
Deze zijn ook weer geweldig mooi en indrukwekkend!

Ja Anja, door met jou te praten over je vriendin en haar verlies kwamen we op prachtige ideeen voor hen. Het is een prachtdag geworden.

Wat een prachtige manier om een overleden kindje er zo bij te laten horen.
Ik heb voor een gezin eens een overleden kindje (vaag) bij in een foto geshopt maar als ik dit eerder had gezien had ik zeker voorgesteld om op deze manier wat foto’s te maken!

Een foto er bij in ‘shoppen’ kan ook heel mooi zijn. Er zijn altijd meer manieren om iets te bereiken. Dank voor je compliment.

Reacties zijn gesloten.