Hoe je bedrijf sterk te maken in een neerstortende markt.

Posted on 2 apr 2020 in Ondernemer, expert, leider, Tips & informatie | Reacties uitgeschakeld voor Hoe je bedrijf sterk te maken in een neerstortende markt.

We hebben allemaal te maken met de corona-crisis. Daarom heb ik besloten andere ondernemers en leiders te helpen met mijn kennis. Volg mijn 8-delige videoserie, waarvan er iedere dag een online komt. Je krijgt vandaag de tweede video van mijn video-serie:

Hoe je slim bezig kunt zijn in onzekere tijden.


Video 2 heeft als titel: Hoe je bedrijf sterk te maken in een neerstortende markt.

Je ontvangt daarin eerst mijn allerbeste tip met kennis over je immuunsysteem. Want je kunt jezelf simpelweg beschermen.

Geen woo-woo tip over bijvoorbeeld beter maar veganistisch worden (zoals mijn dochter zich dat volledig dier-product-vrij dieet heeft opgelegd), maar een simpele wetenschappelijk bewezen manier die er voor zorgt dat je immuunsysteem sterk blijft.

Daarnaast geef ik een bedrijfs-tip om te werken aan het gezond maken van je bedrijf in deze tijd waarin alles lijkt te ‘crashen’. Gebruik deze tijd om in te zetten op hoe jij kunt innoveren en waarde kunt toevoegen aan mensen die zich wellicht vervelen. 

Have fun.

Boukje Canaan

PS

Volgende week donderdag geef ik gratis een live zoom meeting om 10 uur. Ja online kun je me ontmoeten en vragen stellen! Dan vertel ik over De Gezondste Klantaantrekkelijke Website en hoe deze er dan uit hoort te zien en wat er op moet staan en hoe je daarna verder kunt gaan om er werkelijk geld uit te halen.

Wil je daar bij zijn? Zorg dan dat je bent ingeschreven voor mijn dagelijkse mails, zodat je de juiste link ontvangt. Meld je aan op deze pagina.

Vind je deze video leuk, LIKE & SHARE deze dan. Word zeer gewaardeerd.

PS 2

In deze tijd heb je wellicht ook tijd om mijn boek te lezen: DAT FOTOGRAFEER JE TOCH NIET?! Heb je deze nog niet, je kunt ‘m bestellen.

Ga naar video 1