Samenvatting boek afscheidsfotografie – nu gratis te downloaden!

Posted on 11 jul 2019 in Afscheidsfotografie, Boekaanbevelingen + recensies | 2 comments

Samenvatting  boek afscheidsfotografie – nu gratis te downloaden!

Klik hier om de samenvatting van het E-book Afscheidsfotografie te downloaden.

 

Lees je liever het hele boek? Bestellen kan hier>>

2 Comments

  1. Beste Boukje,

    Ik werk als rouw- en verliescoach in België. Daarnaast werk ik als freelance fotografe; ik maak visuele verhalen van mensen. Vanuit mijn werk als rouw- en verliescoach merk ik meer en meer hoe krachtig beelden kunnen zijn bij een afscheid en een rouwproces. Daarom ben ik aan het onderzoeken of ik ook afscheidsfotografie kan gaan doen. Ik zou dan ook heel graag de samenvatting van jouw boek lezen, als voorbereiding om jouw boek eventueel aan te kopen nadien.

    Groetjes,
    Kelly

  2. Dankjewel Kelly voor je interesse. Ik hoop dat je al veel haalt uit de samenvatting. Je kunt het boek ook als e-book downloaden. http://Www.afscheidsfotograaf.nl/cfboek