Bescherming essentieel inzetten

Posted on 3 apr 2020 in Ondernemer, expert, leider, Tips & informatie | Reacties uitgeschakeld voor Bescherming essentieel inzetten

Bescherming essentieel inzetten

Tijdens een uitvaart waarbij de overledene aan Corona is overleden heerst geen besmettingsgevaar meer.

En toch moeten we mondkapjes dragen gedurende de ceremonie in de aula van het crematorium.

Als er een virus heerst dan behoren we ons zoveel mogelijk te beschermen, maar er is een andere manier om jezelf te beschermen die nog belangrijker is.

Ik vertel je over een manier waar je geen product of goedje voor nodig hebt.

Het is zelfs gratis toegankelijk en vanaf je geboorte al inzetbaar. Het beste middel om infectie met virussen te voorkomen. Vooral lucht-gedragen virussen zoals het coronavirus.

Je zou het niet denken maar de natuurlijke verdedigingslinie draag je bij je in je lichaam.

In deel 3 van mijn videoserie:

Hoe je slim bezig kunt zijn in onzekere tijden’

geef ik je vandaag die gezondheids-tip.

Je gezondheid is zeer belangrijk en we beseffen ons juist hoe zeer het kwetsbaar is in deze tijd. Als ondernemer behoor je tot een financiële draagbalk onder de economie en wie weet draag je nog wel meer, zoals je gezin.

Daarnaast geef ik je ook een tip om je bedrijf te beschermen. Door iets aantrekkelijks op je website te zetten waarmee je betalende klanten helpt, zelfs als we in een lockdown zouden terechtkomen.

Bescherm je gezondheid en je bedrijf tijdens de Corona-crisis

Bekijk video 3

Vind je het een leuke video Like & Share deze dan. Dat wordt super gewaardeerd.

Volg deze dagelijkse videotips

Wil je deze video’s iedere dag in je mail ontvangen en daarna op de hoogte blijven van ieder aanbod dat ik geef? Meld je dan zeker aan op deze pagina.

Heb een geweldige dag!

Boukje Canaan

PS
Volgende week donderdag geef ik gratis een live zoom meeting om 10 uur. Ja online kun je me ontmoeten en vragen stellen! Dan vertel ik over De Gezondste Klantaantrekkelijke Website en hoe deze er dan uit hoort te zien en wat er op moet staan en hoe je daarna verder kunt gaan om er werkelijk geld uit te halen.

Wil je daar bij zijn? Zorg dan dat je bent ingeschreven voor mijn dagelijkse mails, zodat je de juiste link ontvangt. Meld je aan op deze pagina.