Marlies vertelt

Marlies vertelt

Marlies werd geïnterviewd door Tessel Linders van Omroep Brabant. Dit was tijdens de dag van de boeklancering.

Ik mocht een afscheidsreportage maken rondom een grafmonument.

Spijt

Ze vertelt hoe blij ze is met deze foto’s en ook dat ze spijt heeft dat er geen foto’s gemaakt zijn van de uitvaart destijds.

Grafmonument

Marlies is de moeder van Pim. Pim is in de zomer van 2015 overleden. Een jaar later maakte ik foto’s bij de plaatsing van een bijzonder grafmonument. Dit grafmonument werd gemaakt door Jeroen Stok. Hij werkt vooral met staal en RVS in zijn bedrijf Memorabel.

Fotoreportage in diashow

Bekijk de foto’s die ik maakte tijdens de plaatsing van het grafmonument hieronder.

 

Nieuw familieportret met Pim

In de zomer van 2019 mocht ik opnieuw een fotoreportage maken. Ik gebruikte de foto-in-foto techniek, omdat Pim ook een plekje in de huidige familie setting heeft. Sinds het overlijden van Pim werd er geen familieportret meer gemaakt.

Voorheen werd tijdens iedere moederdag een familieportret gemaakt. Zo hebben ze zelfs een jaar zich allen verkleed in de stijl van de film Flodder, of gingen ze allen in de vorm van een bloem liggen; met de hoofden in een cirkel bij elkaar.

Toen Pim er niet meer was, voelde dit niet goed, want het gezin was niet meer compleet. Samen hebben we zelfs lol gehad op het strand van Ter Heijde, met de foto van Pim erbij!

Bekijk meer hier>

Glossy en Boek

Marlies noemt in haar interview haar Glossy LATER… er zijn nog een aantal exemplaren te bestellen. Klik hier>

Het boek DAT FOTOGRAFEER JE TOCH NIET?! bestellen? Klik hier>