Boukje is dit jaar wederom partner bij de FOTOWEEK

Graag maak ik mijn werk als afscheidsfotograaf bekender, vanwege dat het zoveel mensen blij maakt. Afscheidsfotografie is niet bedacht als zijnde een geluksbrenger… Maar gelukkig beseffen steeds meer mensen dat geluk niet zit in enkel de mooie momenten op een foto. Tijdens de fotoweek laat ik dit graag extra aan jullie zien.

De Fotoweek is van 12 t/m 21 Sept. 2014. Tien dagen lang staat heel Nederland in het teken van fotografie. Er valt van alles te beleven voor iedereen die van foto’s en fotograferen houdt. Samen met fotografen (professionals en amateurs), fotoclubs, musea, fotowinkels, bibliotheken en boekhandels worden activiteiten in het hele land georganiseerd. Ik doe voor de tweede keer dat dit evenement bestaat mee.  Het thema van Fotoweek 2014 is ‘Kijk! Mijn Geluk’.

Screen shot 2014-08-10 at 13.59.54

Ik ben volop vertegenwoordigd, want ik heb maar liefst vier activiteiten aangemaakt!

  1. Bekijk de FOTOTENTOONSTELLING “Gelukkig hebben we de foto’s nog…” over afscheidsfotografie in de bibliotheek in Oisterwijk.
  2. Kom naar de FEESTELIJK OPENING van de fototentoonstelling op 12 september in Tiliander, Oisterwijk, met speciale gast Lowie van Gorp. Voor de uitnodiging fototentoonstelling <<klik hier
  3. Kom naar de LEZING over het nut van afscheidsfotografie op 18 september in Boxtel.
  4. Laat een SPECIAAL FAMILIEPORTRET maken met de “foto-in-foto” methode.

Ik zou het geweldig vinden als je een of meerdere van deze activiteiten wilt meemaken!

Lees meer en geef je op door op de link(en) te klikken en te lezen wat je moet doen om deel te nemen. Graag tot ziens!

Zelf kun je op de website van de fotoweek ook nog andere leuke evenementen vinden uiteraard. Of een foto insturen om te laten bewerken door de fotograaf des vaderlands: Koen Hauser.

Hauser is op zoek naar privéfoto’s van geluksmomenten en verzamelt zo het geluk van Nederland. Naast voor de hand liggend geluk in positieve momenten en gebeurtenissen is hij ook benieuwd naar onverwacht geluk, in situaties waarin je dat niet verwacht. Ook in tijden van tegenspoed kunnen er namelijk geluksmomenten zijn, al leggen we die veel minder vaak vast op een foto. Misschien zijn er wel situaties waarin het maken van een glamourversie van het geluksmoment weer nieuw geluk zou kunnen brengen. Kortom: alle foto’s van betekenisvolle spontane geluksmomenten zijn welkom!

Delen van deze pagina wordt ook zeer gewaardeerd!! Breng anderen op de hoogte hiervan. Druk op de deelknoppen op deze pagina voor social media. Hartelijk dank.